מכונת גלידה ביתית ומקצועית
יתרון חשוב בהכנת גלידה ביתית, לצד המרקם המענג והטריות: הידיעה שהגלידה הוכנה מחומרים טבעיים: ללא חומרים מייצבים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל. בניגוד לעבר , ניתן היום לייצר גלידה ביתית בקלות רבה ובנוחות מירבית.ישנן מכונות הדורשת הקפאה מראש ושנן מכונות מקצועיות יותר שהן מכונות גלידה אוטומטיות מודרניות המאשפרת לייצר מספר מנות ללא צורך בהקפאה מוקדמת. המכונות מצויידות בקומפרסור קירור עצמאי וניתן להכין בהן מספר מנות ברצף. המכונות קלות להפעלה ולניקוי ומייצרות גלידה מופלאה תוך- 20 דקות וניתן לאכול אותה מיידית עם סיום הכנתה.
תמונה |
דגם |
מנה |
זמן הכנה ( דקות ) |
מחיר |
|
GELATO TRENDI |
1.4 |
20-40 |
|
|
GELATO PRO 1700 |
1.5 |
15-25 |
|
|
GELATISSIMO EXCLUSIVE |
1.5 |
20-30 |
|
|
GELATO PRO 2500 |
1.5 |
20-25 |