חלב  מורכב מרכיבים טבעיים ו של חלבון, שומן ונוזל.  רכיבים אלה יוצרים גושים שפוגעים במרקם האחיד של החלב או המוצר הסופי. על מנת שהחלב יהיה אחיד במרקמו,מעבירים את החלב דרך צינור מיקרוסקופי בלחץ גבוה מאוד על מנת לרסק באופן מכני את כדוריות השומן הגדולות, לכדוריות קטנות שנטמעות בנוזל. כדוריות אלו מאבדות את כושרן להתרכז מחדש. חלב שעבר המגון נקרא חלב הומוגני, בו מתחלק השומן באופן יחסי שווה בכל חלקי החלב.

 

הימגון נעשה גם למוצרים נוספים כמו משקאות קלים ומיצים טבעיים, מעדנים , ממרחים ועוד.

  

תיאור

הספק

לח. עבודה

מהמגן 500 ל/שעה

3 KW

100-250 BAR

מהמגן 1000 ל/שעה

6 KW

100-250 BAR

מהמגן 1500 ל/שעה

8 KW

100-250 BAR

מהמגן 2000 ל/שעה

11 KW

100-250 BAR

מהמגן 2500 ל/שעה

13 KW

100-250 BAR

מהמגן 3000 ל/שעה

15 KW

100-250 BAR

מהמגן 3500 ל/שעה

19KW

100-250 BAR

מהמגן 4000 ל/שעה

22 KW

100-250 BAR

מהמגן 4500 ל/שעה

30 KW

100-250 BAR

מהמגן 5000 ל/שעה

33 KW

100-250 BAR